Irlanda de Nord se pregăteşte de războiul de la Belfast: încă un mesaj de ameninţare pentru echipa lui Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nial McGinn
Nial McGinn

Aflaţi la un punct în spatele României în grupa F şi având o şansă istorică de a ajunge, în premieră, la o ediţie din Campionatul European, britanicii oferă pe bandă declaraţii îndrăzneţe.

Irlanda de Nord şi România se vor înfrunta, sâmbătă (ora 21.45, TVR 1), la Belfast, iar gazdele pregătesc o atmosferă ostilă pe „Windsor Park“.

După ce mijlocaşul Oliver Norwood a insistat că el şi coechipierii săi sunt gata să facă meciul vieţii, acum colegul său, Nial McGinn, a afirmat, potrivit Dolce Sport, că partida de la Belfast va fi total diferită de cea de pe „Arena Naţională“, acolo unde România s-a impus cu 2-0, în noiembrie.

Ce a spus?

„De data asta, avem toată echipa la dispoziţie. Suntem mai puternici ca niciodată. Când vine vorba despre sâmbătă seară, ne-am făcut un plan pentru joc şi sigur va fi o noaptea grea, dar e o bătălie pe care o aşteptăm. Privind în urmă în aceste preliminarii, România e, probabil, cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o. E plină de jucători talentaţi. Ştim cât de buni sunt“, a spus McGinn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite