Irina Dorneanu, primul loc în topul sportivilor ieşeni în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Dorneanu speră să ridice drapelul României şi la Olimpiada de la Londra
Irina Dorneanu speră să ridice drapelul României şi la Olimpiada de la Londra

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat, sâmbătă, pentru ProSport, că primul loc în topul sportivilor ieşeni în anul 2011, la probele olimpice, este ocupat de canotarea Irina Dorneanu, de la clubul Politehnica Iaşi.

"În topul sportivilor ieşeni în anul 2011, la sporturi olimpice, prima poziţie a revenit canotoarei Irina Dorneanu, de la Politehnica Iaşi. Irina este campioană europeană de senioare la 8+1, locul IV la CM de juniori, locul III la Cupa Mondială şi triplă campioană naţională. Locul al doilea a fost ocupat de judoka Vlăduţ Simionescu (CS Politehnica Iaşi), vicecampion european de tineret, locul I la Cupa Mondială de seniori şi dublu campion naţional de seniori. Locul al treilea a revenit jucătoarei de tenis de masă Irina Ciobanu (CS Politehnica - Tehnopres Iaşi), campioană europeană de junioare la dublu mixt, medalie de argint la dublu feminin şi echipe şi medalie de bronz la dublu la CM - toate la juniori", a spus Ciprian Paraschiv.

La sporturile neolimpice, primele trei locuri au fost ocupate de Gabriela Ivan (radioamatorism, CSM Iaşi - campioană mondială de seniori la morse runner individual, medalii de bronz la Mondiale la transmitere şi pe echipe, medalie de argint la Cupa Europei), Florin Obreja (Qwan Ki-do, CS Dao Iaşi - campion mondial de seniori la luptă, medalii de argint şi bronz la tehnică şi dublu campion naţional) şi Simona Grigoraş (Qwan Ki-do, CS Long Ho Paşcani - campioană mondială de senioare la luptă pe echipe, medalie de argint individual, la tehnică şi campioană naţională individuală la tehnică).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite