Irina Begu spune adevărul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai bună jucătoare a lumii în afara terenului

Irina Begu spune adevărul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai bună jucătoare a lumii în afara terenului

Begu şi Halep

Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din lume, terminând al doilea an consecutiv pe primul locîn clasamentul WTA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi Simona are imaginea unei jucătoare mai degrabă distante în circuitul femininm ea este, de fapt, o fată extrem de prietenoasă. A confirmat-o chiar Irina Begu, care o cunoaşte foarte bine.

”Mă înţeleg extraordinar de bine cu Simona şi în ultimii ani am legat o prietenie frumoasă. Vorbim multe. Ne sfătuim, ne încurajăm. Au fost momente grele şi din partea ei, şi din partea mea. În ultima perioadă am vorbit cu ea şi despre antrenor, m-a sfătuit, chiar e o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui şi are o experienţă mare. Cred că ne-am maturizat. Noi eram prietene şi când am fost mici. Eu o ştiu de atât de mult timp, încât pentru mine e aceeaşi Simona, modestă, cu mult bun simţ şi eu o privesc la fel. Pentru mine nu s-a schimbat cu nimic că a devenit numărul 1 şi a rămas la fel de modestă şi nu o văd diferit”, a declarat Irina Begu în cadrul emisiunii Zoom Sport, de la Telekomsport TV.

citeste totul despre: