Demis de la Vaslui din cauza nepotului său transferat la Dinamo, Iosif Rotariu lămureşte conflictul cu Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Rotariu a fost concediat de conducerea lui FC Vaslui, lucru care a atras demisia lui Gabi Balint şi automat s-a produs o schimbare majoră la cârma echipei moldave.

Departe de a avea vreo legătură cu eficienţa sa pe plan sportiv, Iosif Rotariu a fost silit să-şi încheie înţelegerea cu FC Vaslui. Motivul a făcut referire la nepotul acestuia, Dorin Rotariu, care a ales transferaul la Dinamo, în detrimentul grupării galben-verzilor.

„Probabil că în scurt timp sau în viitorul apropiat, domnul Adrian Porumboiu îşi va da seama de greşeala pe care a făcut-o, pentru că eu am vrut să fac numai bine.  Eu am încercat să-l conving pe copil, nu s-a reuşit. Dacă dânsul a crezut că eu sunt vinovat, normal că am reziliat imediat contractul, cred că un minut a durat, am renunţat la orice fel de pretenţie“, a declarat Iosif Rotariu pentru DolceSport. 

Acesta a salutat atitudinea lui Gabi Balint, care şi-a prezentat demisia în semn de solidaritate: „Porumboiu trebuia să-l întrebe întâi pe Gabi Balint şi apoi să ia măsura de a-mi rezilia mie contractul. El este un om cu principii şi un om care ţine foarte mult la principiile pe care le are în viaţă şi nu acceptă asemena compromisuri, să fie călcat în picioare de oricine“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

De ce a plecat Gabi Balint de la FC Vaslui. Primele declaraţii ale tehnicianului

Steaua, interesată de un jucător al lui Dinamo: „E cel mai bun produs al fotbalului românesc“

Cum a trăit nepotul fostului stelist Iosif Rotariu primul său derbi în tricoul alb-roşu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite