Iosif Armas a renuntat la sefia F.R. de Box

"M-am hotarat sa dedic mai mult timp afacerilor si politicii", a spus deputatul PSD, "si mi s-a parut normal sa las locul unei persoane care sa ajute boxul romanesc"


De ieri, Federatia Romana de Box nu mai are presedinte. Iosif Armas, cel care s-a implicat aproape trei ani in conducerea si sustinerea boxului romanesc, a anuntat, printr-un comunicat, ca renunta la conducerea acestui for. "Preocupari care tin de activitatea mea cotidiana, politica si economica imi lasa din ce in ce mai putin timp pe care as putea sa-l dedic boxului. Drept urmare, gandesc ca e potrivit sa renunt la calitatea mea de presedinte al FR Box si sa las posibilitatea ca, prin alegeri democratice, alti iubitori de box sa poata sa acceada la aceasta responsabilitate", scrie in comunicatul oferit presei de Iosif Armas, cel care a fost unul dintre cei mai buni presedinti pe care i-a avut acest for. "Nu stiu daca am fost cel mai bun presedinte", a declarat ieri Iosif Armas, "dar cu siguranta am fost unul care a pus mult suflet in tot ceea ce am facut pentru boxul romanesc. Am fost rugat acum multi ani sa ma alatur acestui fenomen, am facut-o si am cunoscut multe satisfactii. Azi (ieri - n.r.) am vazut cum oamenii nu ma lasa sa plec si cred ca am facut si eu ceva bun pentru sportul romanesc. Din pacate nu imi mai permit sa aloc mult timp boxului si, cum am decis sa trec afacerile si politica pe primul plan, mi s-a parut corect fata de acest sport si fata de cei care ii vor binele sa ma dau la o parte si sa las pe altcineva sa conduca. Eu, atat cat am putut, mi-am pus banii si timpul in slujba boxului si nu cred ca poate cineva sa-mi aduca vreun repros". Pe 20 noiembrie, cand va avea loc o sedinta a Biroului Federal al Federatiei Romane de Box, in care Iosif Armas va prezenta un raport de activitate, Octavian Morariu, inca presedintele ANS, ii va oferi fostului presedinte al FR Box o medalie in semn de recunoastere a meritelor avute in dezvoltarea acestui sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: