Iordănescu trebuie să ia o decizie grea: un jucător emblematic al naţionalei a spus că nu concepe să nu fie la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu (dreapta)
Anghel Iordănescu (dreapta)

„Generalul“ îl va lăsa acasă pe Ciprian Marica, după ce vârful Stelei a avut repetate probleme medicale. Rămâne de văzut dacă va proceda la fel cu un alt jucător care a fost titular în preliminariile Euro 2016, dar care a bifat doar 12 minute, în 2016, la echipa sa de club.

Refăcut după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă mai multe luni, Răzvan Raţ a jucat doar 12 minute pentru Rayo Vallecano în 2016. 

Cu toate acestea, căpitanul tricolorilor nu ia în calcul ca Anghel Iordănescu să nu-l cheme pentru Euro 2016. „E foarte important pentru mine că sunt apt din punct de vedere fizic, nu mai am probleme cu umărul şi nici nu-mi mai amintesc că am fost operat. Sper să joc în ultima etapă din Spania. Sunt semne că aş juca, însă nu vreau să suflu şi apoi să sting lumânarea. Am muncit foarte mult în calificări şi n-aş vrea să pierd Euro 2016“, a spus fundaşul de 34 de ani la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite