Iordănescu spune lucruri trăsnite. Ce crede "Generalul "despre acest 0-0 cu Ungaria şi despre partida cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a arătat mulţumit de remiza de la Budapesta şi destul de temător în privinţa partidei cu Grecia.

”Rezultatul pare unul normal, în sensul că echipa noastră a avut o primă repriză bună, în care am avut iniţiativa, am controlat jocul, am avut o posesie prelungită, dar am suferit, pe undeva, la finalizare. N-aş spune că Ungaria e o echipă de bătut, pentru că nu e uşor să joci împotriva unei echipe care vrea să câştige, care are un gabarit impresionant şi care are suporteri fanatici. Nu cred că ne-a lipsit curajul, am făcut un joc bun, în special prima repriză. Am stat bine tactic în teren, dar din păcate n-am reuşit să avem ocazii”, a spus Iordănescu la TVR1.

 El a identificat şi o posibilă cauză a egalului. "Poate trebuia să atacăm mai mult. Nu ştiu dacă am arătat că suntem o echipă de locul 7, dar suntem pe locul 7. Nu cred că trebuie să fim primii în grupă, noi trebuie să ne îndeplinim obiectivul şi să ne calificăm la Euro. Se poate să pierdem calificarea, pentru că avem un meci greu împotriva Greciei, una dintre cele mai bune echipe din grupă. Jucătorii noştri nu rezistă fizic atunci când joacă la intervale aşa de scurte”, a mai spus selecţionerul. 

Acesta ori a uitat ori nu ştie faptul că Grecia este ruşinea acestor preliminarii, acumulând doar două puncte şi mizând acum pe mai mulţi jucători de la tineret.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite