Iordănescu: "Plecarea lui Tamaş de la Steaua mi-a stricat planul la naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, la plecarea spre Sankt Petersburg, pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2018, că ruperea contractului dintre fundaşul Gabriel Tamaş şi FC Steaua i-a stricat planurile pentru echipa naţională.

Întrebat dacă ruperea contractului dintre fundaşul Gabriel Tamaş şi Steaua i-a stricat planurile pentru echipa naţională, Iordănescu a răspuns afirmativ, precizând că foarte mulţi jucători nu au echipe de club.

"Da, sincer da, şi gândiţi-vă că Tamaş a revenit la echipa naţională prin Steaua, era în creştere la Steaua, era unul din jucători care putea să acopere postul de fundaş central şi fundaş dreapta. Pe lângă dispariţia lui, sper de scurtă durată, mai avem un necaz la nivelul fundaşilor centrali care ne complică situaţia. Din calculele mele, sunt 7-8 jucători care n-au contracte ferme, n-au echipe şi pe lângă acest lucru patru dintre ei nici nu se antrenează. Mai e o lună până la startul jocurilor de calificare şi noi avem 8 jucători fără contracte ferme. Eu nu am mai vorbit cu Tamaş, dar nici nu l-am înţeles", a declarat Iordănescu, citat de Mediafax. 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite