Iordănescu garantează: "Jucăm cu Spania pe Anrena Naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu FOTO Mediafax
Anghel Iordănescu FOTO Mediafax

Amicalul dintre România şi Spania se va juca pe 27 martie pe Arena Naţională, susţine selecţionerul Anghel Iordănescu.

Chiar dacă nu are încă o decizie de funcţionare din partea ISU, Arena Naţională va găzdui cu sigrnaţă meciul cu ibericii din 27 martie, susţine Iordănescu.

"Meciul cu Spania se va juca sigur pe Arena Naţională. Vom juca probabil la Cluj cu Lituania, iar cu Spania vom juca cu siguranţă pe Arena Naţională. Un meci cu Spania nu se poate juca decât pe Arena Naţională. Ar fi păcat ca România - Spania să se joace la Timişoara sau mai ştiu eu unde, când s-a jucat la Bucureşti o finală de Europa League între două echipe spaniole" a declarat Iordănescu la sosirea în ţară.

Selecţionerul a vizitat locaţii de cantonament din Austria şi Italia pentru echipa naţională, Acest cantonament va avea loc înaintea Europeanului idn Franţa şi va cuprinde două meciuri amicale.

„Împreună cu secretarul general al FRF şi cu colegul meu Cătălin Gheorghiu, am fost în Austria şi Italia, pentru a găsi cantonamentul premergător Campionatului European. În Austria am vizitat trei locaţii, într-o zonă apropiată de Salzburg, iar în Italia am vizitat, la fel, trei locaţii, şi mă refer la hotel, teren de antrenament, sală de fitness şi tot ce ţine de recuperarea jucătorilor. În următoarele zile şi cu siguranţă la Comitetul Executiv de luni trebuie să anunţăm decizia pe care o vom lua în ceea ce priveşte aceste locaţii. Trebuie să mai analizăm o dată şi să luăm decizia cea mai bună pentru naţională”, a dezvăluit, la sosirea din periplul austriaco-italian, Anghel Iordănescu.

Selecţionerul a anunţat că va începe pregătirea în vederea Europenelor pe 16 mai, dar că va conta, iniţial, doar pe jucătorii din campionatul intern. De aceea, Iordănescu a cerut din nou sprijin cluburilor care l-au ajutat cu jucători şi în stagiul din ianuarie, din Antalya.

„Mi-aş dori în primul rând ca cluburile noastre divizionare, Steaua şi celelalte echipe care au dat acum jucători la echipa naţională, inclusiv la turneul din Turcia, să ne acorde aceeaşi înţelegere. Nu mă refer la Steaua, mă refer la Astra, Viitorul, Dinamo, Pandurii.... Dorinţa mea este ca noi să începem pregătirile în jur de 16 mai şi, dacă aş compara cu startul pregătirilor echipei naţionale a Franţei, care încep cu o zi după noi, ar însemna ca şi ei să aibă probleme. Nu cred că de data asta vreo echipă ne va crea probleme şi, dacă francezii au deja programul stabilit şi au în acea perioadă patru meciuri de verificare, sper să reuşim şi noi”, a mai spus Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite