Iordănescu, cea mai inspirată replică din cariera sa de selecţioner: a evaluat şansele lui Mutu de a juca la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

„Generalul“ apare, de obicei, crispat şi nervos în faţa camerelor de luat de vederi, mai ales la interviurile de după meciuri. Acum însă, a reuşit un răspuns scurt, ironic şi bine gândit.

La 37 de ani şi după o jumătate de sezon petrecut în India, Adrian Mutu s-a întors în Liga I, la ASA Târgu-Mureş, într-o încercare de a prinde lotul pentru Euro 2016.

După ce a făcut o pregătire fizică bună, în iarnă, fostul dinamovist n-a strălucit, deocamdată, pe teren. De altfel, aportul său a fost unul minim în cele patru partide oficiale disputate de mureşeni, în 2016:

*A jucat din minutul 48 în eşecul cu Pandurii (0-1)

*A fost titular, dar a ieşit, în minutul 60, în înfrângerea cu CFR Cluj (0-1)

*În primul meci de după plecarea lui Grigoraş, atunci când chiar Mutu a făcut echipa, a rămas pe bancă în victoria cu FC Botoşani (1-0)

*A intrat, în minutul 63, în remiza cu CFR Cluj (0-0), în turul semifinalelor Cupei României

În aceste condiţii, deocamdată, Mutu nu pare a fi un candidat pentru Euro 2016. Iar Anghel Iordănescu a confirmat această situaţie printr-o replică haioasă.

Întrebat, la Dolce Sport, ce şanse sunt ca vârful celor de la ASA să fie convocat pentru turneul final, „Generalul“ a spus: „Credeam că Mutu a intrat la concurenţă cu mine“.

Anghel Iordănescu are 65 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite