Ionuţ Radu, devastat după gafa care a şocat Italia: Imaginile cu portarul român spun totul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Radu, distrus după meci
Ionuţ Radu, distrus după meci

Trimis pe teren în Serie A, după un an în care a stat numai pe banca de rezerve în campionat, Ionuţ Radu (24 de ani) a comis o greşeală incredibilă, într-un moment în care lupta pentru titlu e pe muchie de cuţit!

Ionuţ Radu era în căutare de altă echipă, înaintea gafei sale monumentale în partida Bologna – Inter (2-1), iar după ce a făcut miercuri seară, impresarul său ar face bine să grăbească lucrurile, în încercarea de a găsi alt club pentru jucătorul său. Pentru că de acum înainte, fanii îl vor ierta foarte greu pe goalkeeper-ul de 24 de ani!

Pe scurt: greşeala lui Ionuţ Radu, într-un meci restant cu Bologna, când scorul era egal, 1-1, a venit în cel mai prost moment posibil. Inter, dacă ar fi câştigat acest meci, ar fi trecut pe locul 1 în clasamentul Serie A, cu patru etape înainte de final, cu un punct peste AC Milan. Aşa, pierzând partida cu Bologna după golul incredibil încasat de Radu, milanezii au rămas pe 2, la două puncte de marea rivală din oraş. Ceea ce înseamnă că, în cele patru etape rămase, AC Milan are prima şansă la titlu!

VEZI GAFA COMISĂ DE IONUŢ RADU ÎN MECIUL CU BOLOGNA

Având în vedere această situaţie, e de înţeles de ce portarul român a fost devastat la finalul partidei cu Bologna. Ionuţ Radu a părăsit terenul cu ochii în lacrimi, înconjurat de colegii care au încercat să-l ferească de camerele televiziunilor. 

Imaginile cu portarul român, care pot fi văzute mai jos, vorbesc de la sine:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite