Ionuţ Negoiţă vrea să scape cât mai repede de Dinamo: „Să vină cineva să ia clubul şi îl cedez pe loc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă a preluat pe Dinamo în aprilie 2013, dar, la aproape 13 luni de când a devenit investitor majoritar al echipei din "Ştefan cel Mare", vrea să scape cât mai repede de această corvoadă.

Negoiţă s-a săturat de Dinamo şi vrea să cedeze pachetul de acţiuni pe care îl deţine şi pe care l-a cumpărat în aprilie 2013 de la Nicolae Badea. Omul de afaceri bucureştean este hotărât să facă acest pas din cauză că nu mai suportă să fie înjurat de suporterii "câinilor". Pe deasupra, deşi a achitat datorii de milioane de euro, clubul încă mai are debite, iar el nu concepe să le mai plătească.

Lui Negoiţă i s-a făcut „lehamite“ de fotbal: „Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat la Braşov, lupt cu morile de vânt!“

Potrivit gsp.ro, Negoiţă s-a destăinuit apropiaţilor că vrea să vândă cât mai repede clubul, fiind scârbit de atitudinea suporterilor, dar şi a jucătorilor lui Stoican, care, susţine el, ar mima fotbalul. "Nu vreau să îmi recuperez întreaga investiţie pentru că realizez este imposibil, dar să vină cineva să ia clubul şi îl cedez pe loc. Sunt consternat şi pentru că jucătorii nu-şi mai dau interesul. Cei de la CFR erau neplătiţi de 8 luni şi au dansat în Ştefan cel Mare. Iar Thicot care are 7.000 de euro pe lună a făcut ce a făcut", le-a spus Negoiţă apropiaţilor săi.

Omul de afaceri a dezvăluit că vrea să renunţe la Dinamo pentru a avea mai mult timp de afacerile sale şi de familie. "Am achiziţionat clubul, am plătit datorii de multe milioane de euro, am asigurat două licenţe şi am dus echipa pe un loc de cupele europene. Acum sunt luat la înjurături. M-am săturat, îmi vreau viaţa înapoi. Mi-am neglijat familia şi afacerile pentru a mă dedica lui Dinamo, dar lumea nu vede adevărul", a adăugat Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite