Ionuţ Lupescu a intrat oficial în lupta pentru şefia FRF. Ce reacţie a avut faţă de dezvăluirile lui Răzvan Burleanu

Ionuţ Lupescu a intrat oficial în lupta pentru şefia FRF. Ce reacţie a avut faţă de dezvăluirile lui Răzvan Burleanu

Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, pe care speră să-l obţină după alegerile din 18 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut printr-un mesaj postat pe contul personal de facebook, în care fostul internaţional prezintă şi o reacţie vizavi de afirmaţiile lui Răzvan Burleanu (Vezi AICi despre ce vorba).

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei.

Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", a fost mesajul lui Lupescu.

 

citeste totul despre: