Ionuţ Lupescu, acuzaţii grave la adresa şefilor FRF: L-au distrus pe Contra, l-au pus pe Rădoi şi nu e bine, urmează Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Digi Sport
FOTO Digi Sport

După înfrângerea umilitoare suferită de România în faţa Armeniei, Ionuţ Lupescu a găsit vinovaţii pentru faptul că echipa naţională nu mai ajunge la turneele finale.

Fostul internaţionat dă vina pe şefii federaţiei, care numesc ca selecţioneri antrenori care încă nu sunt pregătiţi pentru o astfel de responsabilitate.

„De vreo câţiva ani tot zicem că nu am mai văzut o echipă aşa de slabă, degeaba vorbim dacă măsurile sunt contradictorii, sunt oameni care nu se pricep la fotbal, au luat aceste decizii care ne-au adus aici. Când vrei sa promovezi tineri jucători îţi trebuie om cu experienţă pe bancă, trebuie să aduci oamenii cei mai competenţi, care au ceva în spate“, a declarat Ionuţ Lupescu la Digi Sport.

Lupescu spune că Rădoi nu ar fi trebuit să accepte să antreneze naţionala pentru că este „o pălărie mult prea mare“ pentru el în momentul de faţă.

„Îmi pare rău că Rădoi a acceptat, ştiu că e greu să refuzi echipa naţională. El poate fi un antrenor de viitor, dar naţionala este o pălărie mult prea mare pentru el acum. L-au pus pe Contra şi l-au distrus, l-au pus pe Rădoi şi nu e bine, urmează Mutu, iar strică un antrenor, ei sunt cu potenţial, dar nu iau calea normală, să aibă experienţă la cluburi. Nu cred că îl pot da afară pe Rădoi, e greu să aducă un nume, costă bani, FRF are probleme financiare“, a continuat Ionuţ Lupescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite