Vorbe mari de la un antrenor de locul 14: Ionuţ Chirilă a avut un discurs ridicol după o nouă înfrângere. Nici Mourinho n-a vorbit aşa după ce a luat Liga cu Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Concordia Chiajna n-a mai bătut pe nimeni de trei etape şi a ajuns la un punct de retrogradare, însă tehnicianul ei vorbeşte de parcă el a descoperit mingea.

Concordia Chiajna a pierdut din nou, fiind învinsă, luni, de Gaz Metan Mediaş, scor 0-1. Chiar dacă echipa sa a obţinut ultima victorie în Liga I la 21 octombrie şi e la subsolul clasamentului, ce-i drept cu trei restanţe, Ionuţ Chirilă vorbeşte de parcă ilfovenii joacă în grupele Ligii Campionilor.

„Jucăm complex. Facem propagandă fotbalului“

„La Mediaş, am avut meciul la discreţie, dar am plătit tribut unei greşeli inexplicabile a lui Creţu, care a făcut o alunecare pe o minge care, oricum, era pierdută. Am dominat Gaz Metan cu atacuri poziţionale, am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată“, şi-a început Chirilă discursul după o nouă înfrângere.

„Am demonstrat că facem o bună propagandă fotbalului, e foarte important că am avut meciul la discreţie. Repet, dacă nu făcea acea gafă Creţu, cei de la Mediaş nu rezistau la viteza şi forţa de joc pe care le-am dezvoltat în acest meci. E important cum jucăm. Concordia nu mai e o echipă care să joace prost. Jucătorii mai pot avea fluctuaţii, au pierdut un meci, dar importantă a fost atiudinea şi că jucăm un fotbal tehnico-tactic foarte complex. Vom ajunge foarte sus, veţi vedea“, a adăugat Chirilă, care, după spusele lui Ioan Becali, se vede deja de nivelul lui Fabio Cappello.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite