Ionela Stanca : „Am jucat finala! Nu înţeleg de ce unii ne critică...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La înfrângere, singurii care te înţeleg cel mai bine şi-ţi oferă sprijin sunt rudele. Este lesne de înţeles, aşadar, de ce unele jucătoare ale Oltchimului s-au „refugiat” alături de cei dragi după eşecul de sâmbătă.

La fel a procedat şi Ionela Gâlcă-Stanca (foto), care s-a retras alături de soţul ei, Răzvan, rugbystul de la Dinamo. A acceptat, totuşi, să spună câteva cuvinte. Ca şi colegele sale, a recunoscut că Viborg a fost mai bună, că era dificil, dacă nu imposibil, de învins.

Fără să fie satisfăcută de atingerea finalei, vicecampioana mondială crede că ea şi colegele sale au dorit să câştige trofeul, însă echipei i-a lipsit ceva... Greu de spus ce. „Trofeul s-a pierdut în Danemarca. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi, acolo. Nici astăzi nu îmi explic eşecul... Probabil că vom avea explicaţii în zilele următoare. Acum e dificil să trag eu concluzii".

Câştigătoare a Cupei Cupelor, Ionela Stanca a fost întristată cel mai tare de faptul că nu toţi românii s-au bucurat că, în sfârşit, o echipă românească a disputat finala Ligii Campionilor.

„Nu am înţeles de ce unii au făcut tot felul de comentarii răutăcioase după înfrângerea din Danemarca. S-a spus că ne-am certat în vestiar după acel meci. Nu este adevărat! Fireşte că am fost foarte supărate, însă nu ne-am certat. Nu înţeleg de ce unii ne critică... Atât s-a putut anul acesta. Acum câţiva ani, dacă ar fi spus cineva că Oltchim va juca finala Champions League, probabil că ar fi râs mulţi. Am jucat finala. Chiar nu ne putem bucura pentru asta?", a concluzionat cu amărăciune Ionela. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite