Ionel Ganea, scârbit de politicieni: „Unul n-a donat vreun leu!“. Unde ne sfătuieşte să ne mutăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La 46 de ani, Ionel Ganea s-a retras la Făgăraşi
La 46 de ani, Ionel Ganea s-a retras la Făgăraşi

Fostul mare fotbalist, cu 45 de selecţii şi 19 goluri pentru echipa naţională, stă la Făgăraş în această perioadă şi urmăreşte cu atenţie ce se întâmplă în ţară.

România traversează cea mai importantă perioadă din această pandemie, urmând să atingă vârful crizei şi, până la finalul lunii aprilie, să aibă în jur de 10.000 - 12.000 de cazuri confirmate.

De la începutul crizei, mulţi oameni, atât din zona sportului, cât şi din mediul de afaceri, au oferit donaţii pentru a se implica în lupta cu COVID-19. Totuşi, din ce a remarcat Ionel Ganea, clasa politică a dat, ca de obicei, doar din gură. Într-un dialog cu jurnalistul Andru Nenciu (Digi Sport), fostul mare atacant a vorbit despre această perioadă şi a avut şi un mesaj pentru români.

Ce a spus Ionel Ganea?

*Toţi suntem în aceeaşi oală, te afectează şi ca om, şi ca sportiv această perioadă. Şi din punct de vedere fizic, şi din punct de vedere psihic. Eu am stat o perioadă mai lungă pe tuşă, dar din cauza unei accidentări (n.r- când juca la VfB Stuttgart).

*M-au impresionat în această perioadă mulţi fotbalişti care au donat sume mari de bani, care au trimis măşti şi echipamente sanitare către spitale, oameni de sport, oameni de fotbal. Au ajutat cu ce au putut. Şi-au transformat hotelurile în spital, unele autorităţi locale au pus la dispoziţie sălile de sport. Dar mă uit şi la aceşti politicieni, unul n-a donat vreun leu. Asta e dureros.

*Băieţi (n.r. - referire la sportivi), mergeţi la case, nu staţi la bloc, pentru că o veţi lua razna, veţi turba! Fiţi puternici, trebuie să rezistaţi! Şi aveţi grijă să nu vă îngrăşaţi, e o graniţă fină între silueta de sportiv de performanţă şi tendinţa de a te îngrăşa, în casă. Le urez un Paşte fericit tuturor românilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite