Ionel Dănciulescu: ”E o plăcere să ai așa public în spate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș * Foto: Marian Vilău
Dinamo - Gaz Metan Mediaș * Foto: Marian Vilău

Fotbaliștii și conducătorii lui Dinamo au fost încântați de atmosfera pe care suporterii au făcut-o pe Arena Națională, la meciul câștigat cu 2-0, în fața lui Gaz Metan Mediaș, în etapa cu numărul 19 din Liga 1 la fotbal. 

Iată câteva declarații făcute la GSP TV: 

Cristi Borcea (acționar Dinamo): ”Am avut ocazii multe, dar n-am mai marcat pentru că n-a mai fost acea concentrare de până la 2-0. Mi-au plăcut toţi jucătorii, cu un plus pentru Cosmin Matei. Nu pot spune dacă a fost primul şi ultimul nostru meci pe acest stadion. UEFA decide, dar vom face tot ce ne stă în putere să jucăm tot aici şi cu Sportul”.

Liviu Ciobotariu (antrenor Dinamo): "Remarc atmosfera de pe stadion şi aş vrea să le mulţumesc suporterilor în numele echipei. A fost o atmosferă extraordinară. Am simţit că sunt într-adevăr antrenorul lui Dinamo. Victoria este a suporterilor. Suporterii lui Dinamo ştiu să facă o atmosferă foarte frumoasă. Am făcut un joc bun. Este adevărat că Gaz Metan Mediaş a rămas în 10 oameni. E bine că am reuşit să ne menținem pe primul loc. Nu a fost jocul pe care mi l-aş fi dorit, însă pentru începutul returului a fost OK".

Ionel Dănciulescu (atacant Dinamo): ”E o plăcere să joci pe un asemenea stadion şi cu asemenea public în spate. Dacă vom mai juca aici, cu siguranţă vom avea şi mai mulţi suporteri alături. Avem nevoie de ei! Sperăm să ne fie alături şi în Ştefan cel Mare. De mâine uităm totul şi ne pregătim pentru meciul de la Târgu-Jiu. Am avut emoţii pentru că ştim că orice debut de campionat e mai dificil până când echipa îşi intră în ritm".  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite