Universitatea Craiova a primit acceptul de a reveni pe „Ion Oblemenco“, dar nu va mai ajunge acolo niciodată! Mititelu acuză o conspiraţie Olguţa Vasilescu-Mircea Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Justiţia a dat cu o mână, FRF a luat cu alta, dar asta şi din cauza comportamentului fanilor Ştiinţei la meciul cu CSM Râmnicu Vîlcea, care a venit ca o mănuşă pentru o sancţiune drastică.

După ce în urmă cu câteva zile a câştigat în justiţie dreptul de a evolua pe „Ion Oblemenco“, de unde a fost exilată în vară de către Municipalitate, Craiova lui Mititelu a fost “sabotată” de comportamentul fanilor. Apoi lovită dur de FRF.

Cum la ultimul meci, pe 12 octombrie, la Roşiori de Vede, unde a evoluat contra celor de la CSM, suporterii au creat incidente în tribune, unde s-au bătut cu fani rivali, FRF a penalizat astăzi drastic echipa din Craiova. Ştiinţa a încasat patru etape de suspendare şi nu va mai putea evolua până la finalul anului pe propriul stadion!

Asta pentru că până la sfârşitul lui 2013 ar mai avea de jucat cinci meciuri „acasă” (cu Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, Minerul Motru şi FC Bihor Oradea), iar Universitatea mai are de ispăşit o etapă de suspendare, din cauza unor alte incidente provocate de fani, la partidele cu Minerul Motru (liga a II-a) şi Petrolul (Cupa României).

Conform art. 82 pct. 1, coroborat cu prevederile art. 83 pct. 2 lit. f, raportat la art. 83 pct. 2.1 din RD al FRF, clubul Fotbal Club U Craiova se sancţionează cu măsura interzicerii dreptului de organizare a patru jocuri pe propriul stadion şi openalitate sportivă de 37.500 lei“, a anunţat astăzi FRF, pe site-ul oficial. 

Cum celebra arenă, inaugurată în 1967, dar depăşită de vremuri, va fi demolată la sfârşitul acestui an (în locul ei se va ridica un stadion nou), Universitatea Craiova nu mai ajunge astfel să joace pe vechiul „Ion Oblemenco”! Cel puţin nu în partide oficiale. 

Sancţiunea FRF l-a scos din sărite pe Adrian Mititelu, care „a pus tunurile“ pe cei doi principali inamici ai săi, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, şi Mircea Sandu, preşedintele FRF.

„Este un atac mârşav din partea Olguţei Vasilescu. E disperată, face tot posibilul să nu vadă stadionul „Ion Oblemenco" plin la meciurile Universităţii. O anunţ pe această cale că, de ce îi este frică nu scapă. În fiecare marţi, de acum înainte, vom face amicale pe „Ion Oblemenco“. Mircea Sandu şi Olguţa Vasilescu şi-au pregătit această sancţiune din timp. Ştiau că vom câştiga în instanţă dreptul de a juca pe Oblemenco“, a declarat Adrian Mititelu pentru ştiridesport.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite