Ion Ţiriac a vorbit despre şansele Simonei la Roland Garros. Care este punctul slab al sportivei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ion tiriac si simona halep foto facebook

Ultimul turneu de Grand Slam al anului va începe mâine la Paris, iar Simona Halep este principala favorită la câştigarea trofeului.

Ion Ţiriac, fost jucător de tenis şi câştigător în proba de dublu pe zgura de la Roland Garros, a vorbit despre şansele Simonei Halep de a triumfa şi anul acesta la turneul pe care l-a mai câştigat în urmă cu doi ani.

„Are aceleaşi şanse pe care le-a avut întotdeauna. Ea poate să câştige orice turneu din lumea asta, dar, cu emotivitatea pe care o are, e greu până se pune în mişcare «maşinăria», de la cap până la picioare. Atunci, ea depinde foarte mult de primele tururi. Cum am spus, toate au aceeaşi şansă în ziua de start, dar unii fac finala în prima zi şi alţii după şapte zile”, a declarat Ion Ţiriac pentru gsp.ro. 

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită principală, va debuta la Paris împotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA. Dacă trece de jucătoarea din Spania, Halep va juca în turul secund cu învingătoarea dintre Irina Begu şi Jil Teichmann, pentru ca Cici Bellis sau Amanda Anisimova să se afe printre potenţialele adversare din turul al treilea. 

Traseul virtual al Simonei la Paris poate fi consultat aici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite