Ion Ţiriac o trage de urechi pe Simona Halep: „Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri“

Ion Ţiriac o trage de urechi pe Simona Halep: „Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri“

Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a comentat situaţia Simonei Halep, liderul WTA, şi nu s-a ferit să îi facă acesteia câteva reproşuri publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Eu nu văd niciun fel de socoteală mai mare sau mai mică, ea nu mai poate să mai piardă numărul unu până anul viitor. Dacă ea a făcut cadou Australia (n.r. - modul în care a pierdut finala cu Caroline Wozniacki), Roland Garros-ul i-a pierdut Wimbledon-ul. Ea pe ciment o singură dată a jucat mai acătării la US Open (n.r. - în 2015, atunci când a ajuns în semifinale), care şi ăla l-a făcut cadou în anul ăla. Ar trebui să taie faza cu făcut cadouri şi să se concentreze mai mult pe treburile astea pe care le avea în buzunar", a declarat Ion Ţiriac.

Întrebat dacă i-a spus personal aceste lucruri sportivei, Ţiriac a mărturisit că preferă să îi dea sfaturi Simonei doar atunci când ea îi cere ajutorul: "Eu cred că ea vorbeşte cu mine, pentru că dacă vorbesc eu cu ea, nu cred că îi place. Şi ca să mă cert acum cu Simona Halep, nu cred că am ajuns la nivelul ăla".

La 26 de ani, Simona Halep este lider mondial şi are în palmares un titlu cucerit la Roland Garros, în acest an, şi alte trei finale pierdute la turneele de Grand Slam.Body

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: