Ion Ţiriac are încredere că Simona Halep va câştiga un turneu de Mare Şlem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, numărul cinci în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean
Simona Halep, numărul cinci în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean

Într-o discuţie despre turneul pe care-l patronează, cel de la Madrid, Ion Ţiriac şi-a arătat încrederea faţă de capacitatea Simonei Halep (5 WTA) de a cuceri un Grand Slam.

„Simona Halep este o mare campioană mică. Îi lipsesc 20 de centimetri ca statură. Este absolut logic să compenseze aceşti 20 de centimetri cu inteligenţă, cu mişcare în teren şi cu poziţie în teren. Cred că e uşor de corectat ceea ce îi lipseşte la serviciu, dar stă acolo, când stă pe linie şi răspunde extraordinar de repede. Are posibilitatea asta şi talentul ăsta, să ia mingea imediat ce sare. E numărul cinci în lume, e mare lucru! Poate să câştige un Grand Slam, e posibil, e şi probabil, însă trebuie să aibă şi puţin noroc“, a declarat fostul sportiv şi actual om de afaceri pentru DigiSport.

Ion Ţiriac patronează turneul de la Madrid, cu premii totale de 4.200.000 de dolaro, în care Simona Halep este cotată cu a patra şansă pentru a câştiga. Românca a trecut în primul tur de Julia Görges (97 WTA), iar miercuri se va duela în şaisprezecimi cu Lara Arruabarrena (145 WTA). Totodată, Irina Begu (117 WTA) s-a calificat în turul doi după ce a trecut de Shuai Zhang (41 WTA) şi va juca miercuri împotriva lui Sabine Lisicki (16 WTA), în timp ce Sorana Cîrstea (27 WTA) a fost eliminată chiar de la debutul competiţiei de Petra Kvitová (6 WTA) şi Monica Niculescu (79 WTA) a fost învinsă de Sloane Stephens (17 WTA).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Million dollar baby! Cu cât s-a ales Simona Halep din cele 3 milioane de dolari pe care i-a câştigat din premii

Simona Halep a devenit jucătoarea din România cu cei mai mulţi bani câştigaţi din tenis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite