Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, criticaţi pentru comentariile făcute la adresa Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Reuters
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Reuters

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au fost atacaţi verbal de Ruxandra Dragomir, înaintea meciului pe care Simona Halep îl va disputa în cadrul penultimului act de la Wimbledon.

Fosta jucătoare de tenis a criticat comentariile pe care Ion Ţiriac şi Ilie Năstase le-au avut, de-a lungul timpului, la adresa Simonei Halep, cei doi criticând-o uneori pe numărul trei WTA. „Probabil nu se aşteptau ca cineva din România să depăşească această barieră absolută. Simona Halep a demonstrat că se poate şi i-a luat prin surprindere, deşi nu a beneficiat de niciun sprijin financiar, în afara de cel al familiei. Ei nu au văzut dincolo de neprevăzut, aşa cum eu am vazut potenţialul acestor fete când eram căpitanul echipei de Fed Cup. 

VIDEO Ducesa de Cambridge şi prinţul William au aplaudat evoluţia lui Halep cu Lisicki

România are o generaţie extraordinară. Când eram preşedintele Federaţiei, am spus că e timpul să investim în tenis, pentru că am văzut că există valoare şi potenţial. Puteau să facă mai mult cei doi, cu siguranţă da! Dacă stăm să ne gândim, până să vin eu presedinte la Federaţie, în 2009, nici nu aveam turneu de fete în România! Erau doar turnee de 10 mii de dolari, iar după ce am venit am adus unul de 100 de mii. Din fericire, se pare că acum vom avea un turneu WTA, ceea ce va fi foarte bine“, a declarat Ruxandra Dragomir potrivit ziare.com.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep este în semifinalele de la Wimbledon! Românca a învins-o pe Sabine Lisicki

Adversara lui Halep în semifinalele de la Wimbledon: revelaţia Eugenie Bouchard

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite