Ion Ţiriac a explicat cine este de vină pentru accidentarea Simonei Halep. „Pe mine mă îngrijorează altceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut parte de o accidentare urîtă în primul meci de la Australian Open, disputat cu australianca Destanee Aiava.

Simonei i-a fugit glezna, iar primele imagini de pe Rod Laver Arena au tăiat răsuflarea asistenţei, crezându-se că este vorba cel puţin de o entorsă urătă. Din fericire, lucrurile nu sunt atât de rele, iar Halep este relativ ok, fapt confirmat atât la conferinţa de presă, cât şi la interviurile de după meci.

Simona a fost asaltată cu telefoane din ţară, iar între cei care au vorbit cu ea se numără şi Ion Ţiriac, care a explicat apoi cauza accidentării jucătoarei noastre. "E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Şi atunci e simplu, pentru că rotunjeşti marginea ca să nu se prindă în zgură în special. Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta. Pe mine mă îngrijorează altceva, ca specialist. De ce s-a întâmplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, şi pune presiune pe piciorul pe care aterizează", a declarat Ion Ţiriac la TV Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite