Ion Ţiriac despre meciul Steaua - Ajax: „Cei care nu se bucură la o victorie românească au nevoie de doctor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac felicită Steaua pentru calificarea în optimile Europa League FOTO Cosmin Iftode
Ion Ţiriac felicită Steaua pentru calificarea în optimile Europa League FOTO Cosmin Iftode

Ion Ţiriac felicită reuşita Stelei din returul cu Ajax şi consideră că cei care nu salută victoria unei echipe româneşti au nevoie de un consult medical. Roş-albaştrii au învins joi echipa olandeză în şaisprezecimile Europa League şi s-au calificat în faza optimilor, unde o vor întâlni pe Chelsea Londra.

„Felicitările mele jucătorilor. M-a impresionat că au fugit 120 de minute şi au luptat. Chelsea are o etichetă puţin mai zdravănă decât Steaua azi, dar să sperăm“, a declarat Ţiriac pentru ProTV. 

Fostul jucător de tenis este un spectator fidel al fotbalului şi nu îi înţelege pe cei care lasă afinităţile sportive să intervină atunci când o echipă românească evoluează în Europa, sugerând că aceia au nevoie de o vizită la spital, să verifice dacă sunt normali.

Ţiriac a punctat faptul că succesul din meciul cu Ajax nu este neapărat din punct de vedere tehnic, cât al dăruirii. „Să nu ne îmbătăm cu apă rece, nu este Champions League. Steaua este un brand, care nu a fost creat nici azi, nici în '89, nici în '85. Este un brand destul de vechi, exact ca şi Dinamo, doar că este mai mare, în special la fotbal. N-am cum să las Dinamo, pentru că am mâncat o pâine de acolo.“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite