Iohannis, călcat în picioare: „Bă, ţie chiar nu ţi-e ruşine?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis şi-a atras multe critici prin discursurile pe care le-a ţinut în ultimele zile
Klaus Iohannis şi-a atras multe critici prin discursurile pe care le-a ţinut în ultimele zile

Imaginile de la aeroportul de la Cluj au provocat un val de indignare în toată ţară, iar printre cei care au reacţionat s-au numărat şi oameni din lumea fotbalului.

Faptul că românii s-au călcat în picioare pe aeroportul de la Cluj, pentru a prinde un loc de muncă bine plătit în Germania, arată atât situaţia economică dezastruoasă a ţării, cât şi indiferenţa autorităţilor.

Deocamdată, de la începutul pandemiei, singurele măsuri concrete pentru combaterea coronavirusului au fost trimiterea oamenilor în case şi ameninţarea lor cu amenzi, în cazul în care vor ieşi din locuinţe, fără motiv. În rest, nici sistemul sanitar n-a fost întărit, nici nu e clar ce strategie va fi adoptată, în faţa crizei înfiorătoare, care a creat deja o „armată“ de şomeri, formată din peste un milion de români!

Iar în mijlocul acestui haos care arată, încă o dată, incompetenţa guvernanţilor, au venit şi imaginile de la Cluj, cu românii care s-au călcat în picioare, pentru a pleca în Germania, la muncă, în plină pandemie. Aceste imagini l-au indignat până şi pe Marin Barbu, fost antrenor în Liga I, care a avut o postare acidă pe Facebook.

Ce a scris Marin Barbu?

*Băi oameni buni, ce legi avem în ţara asta? Eu nu pot ieşi din casă, dar ăia care pleacă în Germania de ce nu stau în casă? 

*Să vină 13 avioane chartere şi tu, preşedinte sau prim ministru, te faci că nu ştii? 

*Cum are tupeu Iohannis să le spună oamenilor «Staţi în casă! Faceţi sărbătorile în casă”». Bă, ţie chiar nu îţi este ruşine? Guvernul meu, sunteţi de circ!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite