Ioan Suciu, noul antrenor al lotului masculin

După un experiment eşuat în lotul de gimnastică masculină, unde băieţii erau conduşi de patru tehnicieni, Ioan Suciu, Vasile Vug, Csaba Gal şi Marius Urzică, Comitetul Executiv a hotărât, ieri, să se revină la formula cu un singur antrenor coordonator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a fost învestit este fostul gimnast Ioan Suciu. „Sunt convins că activitatea va fi mai bine structurată. Am traversat o perioadă destul de delicată, dar cred că lucrurile se vor coagula în direcţia bună, chiar dacă nu mai este mult timp până la Mondialele de la Rotterdam, o primă posibilitate de calificare pentru JO de la Londra 2012", a declarat Suciu.

Până la Mondialele de la Rotterdam (18-24 octombrie) gimnaştii tricolori vor avea încă trei verificări: două "triunghiulare Grecia - Bulgaria - România (în Grecia) şi Elveţia - Germania - România (în Elveţia), precum şi Campionatele Naţionale, care vor avea loc la Reşiţa.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările