Ioan Niculaie, milionarul în euro care îşi tratează angajaţii ca pe sclavi: povestea dramatică a unui jucător de la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunşi în liga a doua, după retrogradarea din sezonul trecut, „stegarii“ se confruntă cu probleme care n-au nimic în comun cu sportul de performanţă.

Cazul mijlocaşului Răzvan Avram (29 de ani) a fost mediatizat de „Monitorul Expres“ şi spune totul despre nivelul la care au ajuns grupările de tradiţie din fotbalul românesc, precum FC Braşov.

Avram (29 de ani) a fost cazat de şefii clubului într-o garsonieră fără televizor şi fără frigider. Apoi, a ajuns într-o pensiune fără căldura şi cu patul rupt! În aceste condiţii, jucătorul a ales să se cazeze la stadion, acolo unde doarme în vestiar, folosind masa de mesaj pe post de pat!

„A fost decizia mea să dorm la stadion, în vestiar. Aici măcar am căldură şi nu mă deranjează nimeni. Asta e, ce să fac? În prima seară, am dormit pe masa de masaj, iar luni seara în cabinetul medical. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluţie“, şi-a început Avram mărturisirea. 

El s-a referit şi la perioada în care a stat la o pensiune: „Am acceptat să stau la Tărlungeni până mi se găseşte o garsonieră de închiriat în Braşov. Am fost cazat într-o cameră cu trei paturi, împreună cu Burlacu şi Grigoruţă. Parcă eram la internat. Patul era rupt, nu aveam căldură...M-am săturat să dorm îmbrăcat în trening“.

Avram a preferat să se cazeze la stadion şi dintr-un alt motiv: „Am rezistat cât am rezistat, dar acum chiar nu mai pot. Am trăit o situaţie incredibilă. Făceam autostopul să vin la antrenamente, indiferent că afară ploua sau era frig. N-am mai suportat“.

FC Braşov e clubul finanţat de Ioan Niculaie, cel care deţine o avere estimată la 34-38 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite