Ioan Niculae e tranşant cu jucătorii Astrei după egalul cu Steaua: „Să uite cuvântul «primă»!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Egalul smuls de Astra în Ghencea, cu Steaua, nu l-a mulţumit pe patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, care le transmite jucătorilor că la iarnă va face mai multe transferuri pentru ca echipa să poată să-şi îndeplinească obiectivul, câştigarea campionatului.

Astra a avut altă faţă cu Steaua faţă de precedentele confruntări din Liga 1 şi Europa League, reuşind să obţină un punct de aur în economia clasamentului. Cu toate acestea, patronul Ioan Niculae a avut ce să le reproşeze jucătorilor lui Isăilă, de la care vrea mai mult. 

"Sunt mai echilibrat acum. Mă bucur că echipa începe să-şi revină, parcă încep s-o recunosc. Nu mai e formaţia aia din ultimele 3-4 meciuri. Dacă îi aveam pe Găman şi Fatai în echipă, plecam învingători. Sunt lucruri care ţin de bun simţ. N-au nici o primă. Să uite cuvântul primă până ei nu vor avea plăcerea de a se uita în oglindă. În perioada de iarnă vom încerca să avem 16 jucători de valori egale, apoi să ne batem cu Steaua", a comentat Ioan Niculae la Dolcesport.

La rândul său, atacantul Constantin Budescu a fost şi el nemulţumit de rezultatul partidei dintre Steaua şi Astra şi şi-a arătat dispreţul faţă de suporterii campioanei: "Nu ştiu dacă este un rezultat drept, cred că puteam câştiga după cum a arătat prima repriză. Egalul nu e bun, părerea mea e că puteam câştiga. O parte a publicului doar atât ştie să facă, să înjure. Cred că doar pentru asta vin steliştii pe stadion."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite