Ioan Horoba, martor la DNA: “Sunt aceiaşi procurori din dosarul «Valiza» şi din dosarul «Transferurilor»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat că săptămâna trecută a fost audiat ca martor în cazul meciului cu FC Braşov de la finalul sezonului trecut de către aceiaşi procuori DNA care au instrumentat dosarele "Valiza" şi "Transferurilor".

"Eu am fost marţea trecută la DNA ca martor, în acelaşi caz. Am spus ceea ce am ştiut şi ceea ce consider că s-a întâmplat. Am fost audiat de aceiaşi procuori din dosarul «Valiza» şi din dosarul «Transferurilor». Oamenii ştiu perfect totul. Sunt aceiaşi anchetatori, sunt foarte bine documentaţi. Eu am declarat aceleaşi lucruri ca şi la Comisia de Disciplină. Eu la meci nu ştiam nimic, am aflat abia a doua zi la ora 11.00 când m-am întâlnit cu jucătorii. Atunci am aflat că e declanşată o anchetă de către departamentul de integritate al FRF. Negraru a şi venit a doua zi şi a audiat la sediul clubului jucătorii. Au mai chemat astăzi doi jucători de la Mediaş, pe Alex Muntean şi pe Gheorghe Costin. Muntean nu a mai venit, nu ştiu din ce cauză. Nu cunosc amănunte, nici ce au vorbit", a declarat Horoba pentru Mediafax. 

Ioan Horoba s-a declarat deranjat de lentoarea cu care membrii Comisiei de Disciplină analizează cazul premierii fotbaliştilor braşoveni, după ce echipa retrogradase. "Eu nu înţeleg lentoarea Comisiei de Disciplină a FRF în acest caz. A început cu un avânt foarte mare audierile, însă acum văd că se mişcă din ce în ce mai încet. Din punctul meu de vedere, dacă a fost vorba de premiere, ok daţi un verdict, dar dacă nu a fost premiere, însemnă că a fost corupţie. Ei ştiu care e situaţia, toată lumea ştie. Este vorba de o cercetare sportivă, pe mine asta mă interesează. Profesioniştii ar trebui să dea un verdict pe linie sportivă. Eu nu vreau să se dea un verdict în favoarea cuiva, eu vreau să se dea un verdict. Pe mine mai puţin mă interesează partea penală a cazului, asta poate dura şi câţiva ani. Pe mine mă interesează să se dea un verdict pe linie sportivă, indiferent care va fi acela", a afirmat Horoba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite