Ioan Becali anunţă apocalipsa la Dinamo: „Unul din marile blufuri ale fotbalului românesc din ultimii 60-80 de ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, la ProX, că investitorii care au preluat clubul Dinamo de la Ionuţ Negoiţă sunt iresponsabili şi că, foarte probabil, aceştia urmează să părăsească gruparea.

"Eu n-am spus niciodată că totul e în regulă, am spus doar că persoana cu care vorbesc, Juan Melero, e serioasă. El nu fost niciodată acolo, doar coordona, era în spate, l-a lansat pe acest Pablo Cortacero. A fost trimis ca o lance Cortacero. Dintre cei spanioli, doar Rufo e priceput, ştie ce vrea. 

Când Melero a văzut că racheta lui (n.r. Pablo Cortacero) nu execută exact ordinele, s-a dat la o parte. El l-a convins şi pe Contra să vină la Dinamo, Contra îl ştia pe Juan Melero de la Getafe. Din ultimele discuţii pe care le-am avut, el s-a retras, Melero, şi l-a minţit şi pe Contra să stea calm, dar racheta lansată a întâlnit nori deşi.

E unul dintre cele mai mari blufuri din fotbalul românesc din ultimii 80 de ani. O să plece toţi de la Dinamo, nu ştiu ce va face echipa, poate o să se unească cu a lui Badea. Poate vor veni suporterii din nou. 99%, părerea mea, spaniolii nu vor continua", a spus Becali.

Fostul impresar a criticat şi transferurile dinamoviştilor şi spune că fotbaliştii veniţi nu îşi merită banii. "Păi jucătorii ăştia spanioli dacă erau atât de buni jucau în Divizia B spaniolă, unde luau aceiaşi bani. Eu îl am pe Paşcanu în divizia a doua spaniolă, care ia 18.000 de euro. Fondul de salarii este (n.r. - la Dinamo) de 480.000 de euro pe lună, plus celelalte cheltuieli ajunge la 6-700.000 de euro. (n.r. - la Dinamo) E o chestiune de oameni iresponsabili. Au venit acţionarii majoritari cu nişte pistoale neîncărcate, fără gloanţe şi ei acum nu mai apar", a declarat Becali, la ProX.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

Campania de transferuri fără precedent realizată de clubul din Ştefan cel Mare după schimbarea acţionarului principal, prin care au fost adus 14 fotbalişti, unii dintre ei cu CV-uri excelente, nu a venit şi cu rezultate sportive pe măsură. „Câinii“ au ajuns la patru eşecuri consecutive în Liga 1 şi ocupă antepenultimul loc în clasament

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite