Ioan Andone: “Gruia Stoica ar investi 4 milioane de euro în primul an la Rapid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iioan Andone
Iioan Andone

Ioan Andone a dezvăluit că omul de afaceri Gruia Stoica a fixat un buget de 4 milioane de euro pentru Rapid, în sezonul viitor, în eventualitatea în care va prelua clubul.

Gruia Stoica a urmărit meciul de pe Giuleşti dintre Rapid şi Steaua împreună cu fiica sa şi cu Ioan Andone. „Fălcosul” a intervenit în direct la Sport Total FM pentru a explica situaţia de la Rapid: „Gruia Stoica nu a luat o hotărâre definitivă, dar a făcut planul, bugetul... Ar urmă să asigure un buget de 4 milioane de euro în primul an, în caul în care va decide să vină la Rapid. Este un om foarte calculat, de aceea a avut succes în afacerile pe care le are. Cei patru milioane de euro vor fi alocaţi doar pentru salarii şi toate celelalte cheltuieli, nu şi pentru transferuri”.

"Auditul a fost făcut, ştie care sunt cheltuielile. El ştie ce are de făcut. Ştiu că acum pregăteşte licitaţia pentru CFR Marfă. Nu ştiu care este proiectul lui. Este foarte calculat, are 9.000 de salariaţi. Are multe afaceri, în planul lui e şi fotbalul, dar depinde de dînsul de când“, a declarat Ioan Andone la Sport Total fm.

Ioan Andone ar urma să ocupe funcţia de manager general, iar Marian Rada va rămâne antrenor principal. "Rada trebuie să rămână, orice ar fi", a spus "Fălcosul".   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite