Investitori arabi în fotbalul românesc? Reacţia un prinţ din Kuweit, când i s-a propus să preia un club din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Marin
Ion Marin

Ion Marin s-a întors, de curând, în ţară, după doi ani în care a pregătit Al-Kuwait. În această perioadă, „Săpăligă“ a negociat şi cu oameni bogaţi, dorind să-i atragă spre România. Replica lor l-a lăsat însă fără cuvinte.

„Arabii nu se înghesuie să vină în fotbalul românesc. Am tot încercat să aduc un investitor la un club din Liga I, cât timp am fost în Kuweit. M-am dus la un prinţ cu ambasadorul României în Kuweit, Vasile Sofineti. S-a vorbit la nivel mare, cu prinţi, cu oameni cu bani mulţi. Într-un final însă, arabul ne-a lăsat proiectul deoparte şi a zis: <<Ştiţi ceva? Castelul ăsta din România e mult mai frumos. Cât costă?>>“, a povestit tehnicianul de 59 de ani, care aşteaptă o ofertă pentru a se întoarce în Orient.

„Petrescu trebuia să rămână în Europa“

Ion Marin a comentat plecarea lui Dan Petrescu la Al-Arabi. „Dan Petrescu trebuia să rămână în Europa. El avea o cotă foarte bună, a lucrat la echipe bune din Europa, a antrenat în grupele Ligii Campionilor cu Unirea Urziceni. Dar, pe de altă parte, noi nu ştim ce urmăreşte el. Poate, cum zic mafioţii, a fost o ofertă de nerefuzat. Dacă va avea salariul de 2,5 milioane de euro, aşa cum se vehiculează, atunci nu poţi să zici decât „Salam Alaikom“, ne-a spus, răzând, Ion Marin.

Ion Marin, campion în Kuweit, explică ce-i atrage pe români spre Orient şi care e nivelul fotbalului arab comparativ cu cel din ţară 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite