Intrare criminală: Gerlado, cel mai dur fault al anului în România. Putea să-şi nenorocească adversarul. Ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldo
Geraldo

Cunoscut ca un tip cerebral pe teren şi un gentleman în afara lui, fundaşul portughez al celor de la Astra a încheiat 2015 cu o intervenţie care i-a pătat imaginea în România şi care, aproape sigur, îi va aduce o suspendare drastică.

Meciul Pandurii – Astra a avut doi eliminaţi, câte un jucător de la fiecare echipă, însă dacă Piţian a văzut „roşu“ după două avertismente, în schimb, Geraldo a fost trimis la cabine direct, după o intervenţie care i-a lăsat fără cuvinte şi pe comentatorii jocului.

Probabil, nervos din cauza ratărilor Astrei din timpul meciului, dar şi frustrat din cauza problemelor grave cu care se confruntă echipa şi despre care „Adevărul“ a scris aici, stoperul giurgiuvenilor a avut o intrare criminală la Nicoară, în minutul 90+1. Fotbalistul Pandurilor a scăpat miraculos, iar dacă Geraldo l-ar fi prins cu piciorul în pământ, cu siguranţă, am fi vorbit de o accidentare care ar fi încheiat cariera lui Nicoară.

Geraldo va primi o suspendare drastică, iar după meci a admis că a avut un moment de nebunie: „A fost ultima fază din meci, l-am lovit rău şi îmi pare foarte rău. Sper să fie sănătos şi sper să mă scuze. Ştiu că nu înseamnă nimic să ceri scuze, trebuia să nu fac faultult ăsta, dar asta e“, a spus stoperul Astrei la Digi Sport.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FAULTUL GROAZNIC COMIS DE GERALDO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite