Interzis în Final Four! CSM s-a oprit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Bucureşti
CSM Bucureşti

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a remizat în deplasare, cu formaţia daneză Team Esbjerg, scor 27-27 (12-14), în manşa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a ratat astfel calificarea la Turneul Final Four

Principalele marcatoare ale partidei au fost Breistol 9 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Neagu 7, pentru CSM.

În tur, Team Esbjerg s-a impus la Bucureşti la limită, cu 26-25. Cristina Neagu, golgeter al Ligii Campionilor înaintea acestui meci, încheie participarea în competiţie cu un total de 110 goluri.

Danezele se alătură la Turneul F4 de la Budapesta echipelor Metz Handball, Gyor ETO, cu Crina Pintea în lot, şi Vipers. Gyor ETO a eliminat Brest (21-21, 35-23), Vipers s-a impus în faţa celor de la Krim (32-25, 33-24), iar Metz Handball s-a calificat fără să joace sferturi, după eliminarea din competiţie a echipei ruse Rostov-Don.

În faza grupelor, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 5, dar nu a mai disputat meciuri în play-off, adversara din Rusia, ŢSKA Moscova, fiind eliminată din competiţie, la fel ca în cazul celor de la Rostov-Don, astfel că CSM a ajuns direct în sferturile de finală.

CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four la exact şase ani distanţă de când cucerea trofeul, în 8 mai 2016.

Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în 4-5 iunie, cu semifinalele programate în prima zi.

CSM Bucureşti s-a calificat de trei ori la Turneul F4, iar prima dată a şi câştigat trofeul (2016), performanţă urmată de două medalii de bronz (2017 şi 2018).

Deţinătoarea Ligii Campionilor este Vipers Kristiansand.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite