INTERVIU Simona Halep: „Azi am rezistat, dar o să mă gândesc dacă voi mai risca şi de acum înainte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a defilat în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, pe care a învins-o clar cu 6-2, 6-2, în ceva mai mult de o oră.

Deşi jocul ei a fost consistent, Halep a avut dureri mari la glezna afectată după prima partidă de la Melbourne. Ea spune că va face eforturi în continuare să joace, dar situaţia ei depinde de la o zi la alta.

Cum te simţi după această victorie destul de lejeră?

Eu nu aş spune că a fost lejeră. Am alergat mult, am tras de mine şi cel mai important e că am rezistat. În ultimele două zile nu prea m-am antrenat, am stat cu gheaţă la picior, am făcut tratament, momentan a fost ok. Am avut dureri, dar nu m-am gândit la ele.

Concret, ce ai la picior?

Este o entorsă de gleznă, destul de urâtă. Ligamentul este întins dar nu e rupt. Data trecută, la Roma, am avut un ligament rupt. Acum am scăpat, însă nu e nimic sigur. Voi vedea ce va fi, de pe o zi pe alta. Azi am riscat pentru că am vrut neapărat să joc, însă mă voi gândi dacă o voi mai face. Bineînţeles, în funcţie de dureri. Eu sper totuşi să fiu din ce în ce mai bine.

Meciul în sine cum l-ai caracteriza?

Am intrat puţin mai greu în el, pentru că îmi era teamă şi nu ştiam dacă mă va ţine piciorul. Am jucat însă bine, am deschis terenul, şi cred că a fost mult mai bine decât mă aşteptam şi cred că am avut o prestaţie consistentă. Sunt pregătită bine, sunt în formă, simt mingea, dar am această problemă la care nu mă aşteptam.

Te-a deranjat căldura de azi?

Seara nu s-a mai simţit aşa ca pe timpul zilei. A fost totuşi zăpuşeală, însă nu atât de mare cum a fost în timpul zilei. Iar ziua nu am ieşit aproape deloc afară.

Următorul meci e cu Lauren Davis.

Da. O ştiu, aleargă mult, este o sportivă împotriva căreia am jucat o dată. Nu mă gândesc la jocul ei, vreau să îmi fac jocul meu obişnuit, să mă simt bine şi evident să trec mai departe. Nu am nicio presiune, nu îmi fac niciun plan.

Este primul turneu în care ai doi antrenori cu tine. Cum funcţionează relaţia cu ei?

E minunat că îi am pe amândoi. Facem o echipă foarte puternică, avem relaţii strânse, suntem mereu împreună. Darren e principalul, dar Andrei mă ajută foarte mult. Mi-aş dori să rămânem mult timp aşa.

Am văzut fotografia cu momentul accidentării şi m-am speriat. Doctorul mi-a spus  că am fost norocoasă!

   

Australian Open 2018: ziua marilor surprize, Muguruza şi Konta sunt out! Duel de zile mari în runda a treia: Şarapova versus Kerber. Tabloul complet

VIDEO Schimb de mingi fabulos între Halep şi Bouchard

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite