Interviu cu Gică Hagi: „Maldini e cel mai bun fundaş pe care l-am întâlnit“. Când îl vede pe Ianis în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a a acordat un interviu acordat pentru Corriere dello Sport, în care a vorbit despre perioada petrecută în Italia.

"Tătăruşanu a crescut foarte mult în Italia. Era un portar bun încă din România, dar aici a devenit unul dintre cei mai buni. Este un jucător reprezentativ pentru România, poate fi un model pentru alţii. Radu a fost mereu un jucător important pentru Lazio şi a avut evoluţii bune în Italia. Păcat de alegerea sa de a nu juca în naţionala României. Cu siguranţă că Vlad Chiricheş va deveni în curând titular la Napoli. Din păcate, Torje a făcut mai puţin în Italia decât ar fi putut", a spus Hagi, citat de Mediafax.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre jucătorii din Serie B: "Stoian este o certitudine, s-a adaptat foarte bine la fotbalul italian şi s-a maturizat. Mitrea a jucat foarte bine în echipa mea, a marcat 18 goluri. Este un fundaş cu mari calităţi ofensive".

Gheorghe Hagi a afirmat că în vară va vedea dacă fiul său Ianis va putea face faţă în Serie A, urmând a juca la AC Fiorentina. "Ianis a debutat anul trecut în campionatul României şi s-a maturizat mult. La 17 ani are tot drumul în faţă. A fost luat de Fiorentina, dar deocamdată va juca la Viitorul. În vară, vom vedea dacă este pregătit să vină în Italia", a precizat Hagi.

Tehnicianul formaţiei FC Viitorul a declarat că fostul jucător de la AC Milan, Paolo Maldini, a fost cel mai bun fundaş din lume pe care l-a întâlnit în cariera sa. "Când am ajuns eu, în Italia se juca cel mai bun fotbal din Europa. Tot ceea ce am învăţat în Italia mi-a folosit mai târziu. Cel mai bun fundaş din lume a fost Maldini, mi-a făcut plăcere să-l întâlnesc. Sunt fericit că am putut juca împotriva celui mai bun fundaş din lume", a spus Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite