Interes imens pentru meciul România – Spania din preliminariile EURO 2020. Ce anunţ a făcut FRF în privinţa biletelor

Interes imens pentru meciul România – Spania din preliminariile EURO 2020. Ce anunţ a făcut FRF în privinţa biletelor

În preliminariile pentru EURO 2020,

Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziţionate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, informează frf.ro. Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, şi va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Site-ul oficial bilete.frf.ro a primit solicitări pentru toate biletele scoase la vânzare. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării.

Pe 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceştia pot afla diferite informaţii sau pot, în cazul unor erori,  să preschimbe biletele pe care le deţin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 şi 21:45.

Porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naţionale, FRF împreună cu sponsorii şi partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activităţi interactive şi premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.

Pe site-urile oficiale bilete.frf.ro şi bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020. Tichetele pentru jocul de pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, programat la ora 19:00, costă între 25 de lei (peluze) şi 50 de lei (tribune).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: