Inedit şi extravagant! Cum vrea să o felicite Sorana Cîrstea pe Simona Halep pentru că a devenit numărul 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este noul număr 1 mondial şi trăieşte o săptămână de vis în care primeşte felicitări pe bandă rulantă.

Paradoxal, una dintre jucătoarele care nu a felicitat-o pe Simona Halep este Sorana Cîrstea. Deşi e imposibil de crezut că Sorana nu are numărul de telefon sau orice altă legătură cu Halep, Sorana susţine că n-a avut timp să o felicite pe Simona, dar o laudă la scenă deschisă.

"Pentru România, e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut şansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon (n.r. râde)”, a spus Sorana Cîrstea, la conferinţa de presă de la Linz, după calificarea optimile de finală ale turneului austriac.

"Este o jucătoare cu o consistenţă extraordinară, a stat mereu în top 10 şi în top 5 şi acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o ţară mică şi sunt foarte fericită să văd cum tenisul uneşte oamenii, ca o mişcare socială în direcţia corectă şi mă bucur să fac parte din asta”, a mai spus sportiva originară din Târgovişte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite