Incredibil! Mihai Stoica îl apără pe Pancu: "Nu trebuia lăsat să intre în ultimele şase luni de contract! Acum pare ieşit din formă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Daniel Pancu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului în turul campionatului, dar forma sa nu i-a determinat pe conducătorii clubului să-i prelungească contractul care expiră la vară. Acest lucru a dus la tensiuni între cele două părţi, care par să-i fi afectat rabdamentul atacantului.

De această părere este şi Mihai Stoica, fostul stelist luându-i totuşi surprinzător apărarea lui "Pancone". "Un jucător precum Pancone, un fotbalist care a evoluat ca el, n-ar fi trebuit să intre în ultimele 6 luni. Giuleştenii au greşit pentru că acum atacantul pare ieşit din formă. Ca să joci bine, ai nevoie de linişte, iar Pancu n-a dat randament în Antalya. Nu contează vîrsta, eu l-am prins la Vaslui, în cele două săptămîni cît am stat acolo. Era accidentat, dar lucra în sală şi era mai transpirat decît ceilalţi, care se antrenau cu Lopez Caro", a spus MM, la DigiSport, despre fotbalistul de 34 de an.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite