Incredibil, dar adevărat: Gigi Becali, discurs mai lucid decât Hagi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a fost cel mai mare fotbalist din istoria ţării, însă de ceva vreme susţine o teorie atât de bizară, încât până şi Gigi Becali a ajuns să demonteze cu argumente declaraţiile fostului căpitan al naţionalei.

Gheorghe Hagi încearcă să fie salvatorul fotbalului românesc şi din postura de conducător, însă comite o greşeală uriaşă dând vina pe UEFA pentru regresul formaţiilor din Liga I.

Până astăzi, „Regele“ n-a fost contrat de nimeni, care măcar să-l atenţioneze că se află într-o mare eroare. Asta până când, potrivit digisport.ro, Gigi Becali a criticat spusele lui Hagi, explicând de ce demersul său de a merge la UEFA cu o scrisoare semnată de cluburile din Liga I nu doar că e sortit eşecului, dar e şi ridicol.

Ce a spus Gigi Becali?

*Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie, care nu o să aibă niciodată sorţi de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către federaţie din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce e asta?!

*Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi, cine ne dă nouă bani degeaba? Ca să ajungi acolo (n.r. – în grupele competiţiilor europene) trebuie să munceşti. Banii aduc bani. Ţine minte ce îţi spun, ca să faci bani trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba, să ne dea ăia 30-40 de milioane aşa, că m-am distrat eu în România. Nu se poate aşa, să mă ierte Gică, el e mai idealist aşa.

*Cei de acolo (n.r. – UEFA) fac bani din publicitate, păi, cine plăteşte să vadă FCSB sau CFR. Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania? Lumea vine la stadion şi plăteşte publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoţi Real Madrid? Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane, nu ar mai fi aceeaşi bani, nu ar mai fi aceeaşi publicitate, nu ţi-ar mai da aceeaşi bani.

*Şi aşa ne dau ăia bani degeaba. Noi venim din lumea a 7-a, nu a 5-a cum a zis Gică, şi vrem să luăm aşa milioane, milioane. Nu se poate aşa, trebuie să dai cu sapa ca să ai. Păi, eu i-am ţinut pe ei, eu că am băgat bani. Dacă nu ar mai fi FCSB-ul crezi că ar mai da Digi 35 de milioane pe drepturile TV, nu ar mai da, ar da 15 milioane, nici măcar banii de acum nu i-ar mai lua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite