Incredibil, dar adevărat: eliminată din primul tur la Australian Open, Simona Halep poate urca până pe locul 3 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate calculele au de a face cu eliminarea surpinzătoare a Agnieszkăi Radwanska din turul al doilea de la Asutralian Open.

Dacă de pe tabloul masculin a dispărut Novak Djokovici. surprizele nu au ocolit nici tabloul feminin, părăsit din turul al doilea şi de poloneza Agnieszka Radwanska. A treia jucătoare a lumii a fost învinsă fără drept de apel de croata Lucici–Baroni, 6-3, 6-2, în 62 de minute de joc.

Eliminarea Radwanska este o veste bună pentru Simona Halep (locul 4 WTA), care va urca înaintea jucătoarei poloneze. Agnieszka a ajuns anul trecut până în semifinale la Melbourne şi avea de apărat 720 de puncte. Or, prin eliminarea din turul al doilea, ea nu a acumulat decât 70 de puncte, ceea ce înseamnă că Halep o va devansa după Australian Open, când se trage linie.  

Pe de altă parte, Simona poate fi ajunsă din urmă şi întrecută de Dominika Cibulkova,  Karolina Pliskova şi chiar Garbine Muguruza, jucătoare aflate încă în concurs. Totul depinde de cât de departe vor reuşi să ajungă aceste tenismene la Australian Open. 

Îl pierde Simona pe Darren Cahill? Ce jucător de top îl are în vizor

Un comentator ESPN a rămas fără serviciu după ce a jignit-o pe Venus Williams

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite