Explicaţiile incidentului de la finalul meciului România - Franţa. Cum a ajuns să fie bătută soţia lui Cristi Manea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
manea

Selectionerului Mirel Radoi a declarat la TVR, la inerviul de după meciul cu Franţa, că soţia fundaşului dreapta, Cristi Manea (foto), a fost bătuta în tribune de nişte suporteri români

"Această performanţă este umbrită de doi suporteri care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea", a spus antrenorul la TVR 1.

Afirmaţia selecţionerului este susţinută de jurnalistul Decebal Radulescu, care a dat detalii în privinţa incidentului. 'În aceste momente Manea, fundaşul naţionalei de tineret e în tribunele stadionului din Cesena. Îşi apăra iubita bătuta de suporteri! În mod normal n-avea ce să caute acolo. Din motive încă necunoscute, prietena lui a fost lovită în faţă. Un suporter a fost arestat. Gică Hagi, care se afla în zona l-ar fi sfătuit insistent pe fotbalist să nu se ducă în tribune şi să meargă mai bine la vestiare', a scris Decebal Radulescu pe contul personal Facebook.

La câteva minute, Rădulescu a venit cu mai multe amănunte: 'Imediat după joc, Manea s-a dus în tribune să-şi salute prietena. O fană i-a luat faţa iubitei şi i-a cerut să facă o poză Fotbalistul a bruscat-o violent. În acel moment, prietenul domnişoarei l-a îmbrâncit pe fostul jucător al CFR-ului. În ambuscadă, iubita fotbalistului a primit un picior in plină figură'

Echipa României s-a calificat pentru prima dată în istorie în semifinalele unui Campionat European de fotbal de tineret, performanţă care vine la pachet şi cu participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. În ultimul meci din grupă, echipa antrenată de Mirel Rădoi a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia Franţei, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena.

În semifinale, joi, de la ora 19.00, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va juca cu Spania. România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite