Impresarul lui Gabi Tamaş, sfat pentru Gâlcă: „În locul lui mi-aş fi dat demisia!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Costel Gâlcă a rămas al nimănui la Steaua. După înfrângerea cu Rapid, până şi jucătorii i-au întors spatele, preferând să se distreze alături de Reghecampf la o petrecere privată. În acest context, prietenii îl sfătuiesc pe tehnicianul stelist să demisioneze.

Costel Gâlcă resimte o presiune din ce în ce mai acută la Steaua. Înfrângerea cu Rapid a tulburat serios apele în Ghencea, iar ţap ispăşitor a fost scos tehnicianul stelist. Pe deasupra, jucătorii i-au întors şi ei spatele antrenorului, mergând să se distreze alături de Laurenţiu Reghecampf la o petrecere organizată de Alexandru Bourceanu. Presat din toate părţile, inclusiv de Reghecampf, care tânjeşte să revină la Steaua, Gâlcă este un antrenor debusolat în acest moment. Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, a explicat cum ar proceda el dacă ar fi în locul tehnicianului stelist.

"Problemele au apărut după înfrîngerea asta (n.r. cu Rapid), că vrea lumea să-i ia locul lui Gâlcă, dă târcoale nu ştiu cine. Eu nu aş suporta să mi se impună un an de zile să mi se facă transferuri, iar apoi să mă vait după ce am pierdut un meci cu Rapidul. Eu în locul lui mi-aş fi dat demisia. Sau măcar dacă accepţi compromisul, înghiţi şi mergi mai departe. Eu unul nu aş fi de acord să fie traşi pe linie moartă jucătorii care se află în ultimele şase luni de contract", a precizat Florin Manea la Digi Sport.

La rândul său, Gigi Becali nu-l mai înghite pe Gâlcă, începând să apeleze din nou la vechile năravuri, prin care ţine morţiş să alcătuiască echipa. De exeplu, înaintea derby-ului cu Rapid, Becali i-a interzis tehnicianului să-i folosească pe Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă, spunând că aceştia se află în ultimele luni de contract şi, foarte probabil, vor pleca în vară. Gâlcă s-a conformat şi a jucat cu Cojocaru, Filip şi Breeveld. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite