Impresarul lui Dan Petrescu a confirmat: "Pleacă din Qatar, e tentat de Rusia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a fost înlocuit de formaţia Al-Arabi din Qatar cu un antrenor uruguayan şi aşteptă o ofertă din Rusia.

Dan Petrescu a fost dat afară de la Al-Arabi. Ştirea, anunţată în exclusivitate de www.adevarul.ro în urmă cu două zile, a fost negată iniţial de antrenor, dar mai apoi confirmată de impresarul său. 

"Petrescu pleacă de la Al Arabi. O neînţelegere cu privire la viziunea asupra fotbalului. Mai sunt de încheiat actele. Unul dintre principalele lui obiective este să se întoarcă în Rusia. A lucrat cinci ani cu plăcere în această ţară şi vrea să revină", a declarat Pîrnău pentru sport-express.ru, precizând că tehnicianul nu are nicio ofertă în acest moment.

Ar mai fi de stabilit detaliile financiare ale despărţirii, pentru că "Bursucul" nu va reveni în ţară cu mâna goală. 

Dan Petrescu a semnat la începutul lunii iunie un contract pe doi ani cu gruparea Al-Arabi din Qatar. Însă echipa nu a avut rezultate scontate de conducerea clubului. După 11 etape, Al Arabi ocupă locul 8 din 14 echipe, cu trei victorii, cinci remize şi trei înfrângeri, la 15 puncte de liderul Al Sadd. Duminică, formaţia antrenată de Dan Petrescu a pierdut, cu scorul 2-4, meciul disputat pe teren propriu, cu Al Ahli, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Antrenorul Dan Petrescu a mai pregătit în Rusia echipa Kuban Krasnodar, din 29 decembrie 2009, când formaţia evolua atunci în liga a II-a, până în 17 august 2012. El a reuşit promovarea echipei după primul sezon, apoi a fost foarte aproape de a termina pe un loc care să-i asigure participarea în Liga Europa.

Din 18 august 2012, el a preluat conducerea tehnică a formaţiei Dinamo Moscova, de unde a fost demis la 8 aprilie 2014.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite