Imediat după ce a pierdut finala de la Auckland, Bianca Andreescu a avut un mesaj pentru fanii din România

Imediat după ce a pierdut finala de la Auckland, Bianca Andreescu a avut un mesaj pentru fanii din România

Bianca Andreescu (18 ani) a pierdut finala de la Auckland, în faţa Juliei Georges. Venită din calificări, jucătoarea care reprezinţă Canada a fost învinsă în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 1-6, deşi a fost la un singur game de victorie.

Imediat după finală, Bianca a acordat primele declaraţii şi nu i-a uitat pe fanii din România.

"Vă mulţumesc pentru susţinere tuturor de acasă, din Canada şi din România. La 5-4 în setul doi mi-a fost foarte greu să rămân concentrată şi din acel moment Julia (n.r. Goerges) a dominat meciul. Şi-a făcut jocul", a spus Bianca.

Pentru calificarea in finală, Bianca Andreescu va primi un cec în valoare 21.400 de dolari, ceea ce reprezintă o suplimentare cu aproximativ 13% a câştigurior din tenis din toată cariera ei. Jucătoarei care a început tenisul la Piteşti reusise să strângă până la turneul din Noua Zeelandă doar 137.507 dolari. A fost prima finală WTA din cariera Biancăi, în urma acestei perfomanţe ea va face un salt impresionant în clasamentul WTA de luni, de pe locul 152 până pe poziţia 107 în lume.

Citeşte şi:
Bianca Andreescu a ratat şansa de a câştiga primul titlu WTA, după o finală în care şi-a adjudecat primul set

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările