Imagini superbe: Xavi, prezentat la Barcelona! Contractul s-a semnat de faţă cu 10.000 de fani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xavi Hernandez
Xavi Hernandez

Un club mare poate transforma instalarea noului antrenor într-un spectacol total, inclusiv într-o perioadă de criză. Exact asta a reuşit Barcelona!

Barcelona a mai înregistrat un rezultat dezolant, în weekend, după cum „Adevărul“ a scris aici, ajungând pe locul 9 din 20 în campionat, cu doar 17 puncte strânse după 12 etape. Câştigarea titlului pare deja o misiune imposibilă, în condiţiile în care liderul Sociedad are 28 de puncte, ce-i drept, cu un meci disputat mai mult.

În aceste condiţii, revenirea lui Xavi Hernandez (41 de ani) la Barcelona, de această dată ca antrenor, la şase ani după ce a părăsit clubul din postura de jucător, a stârnit un interes uriaş! Astăzi, 10.000 de fani au fost prezenţi pe „Camp Nou“ şi au asistat la semnarea contractului cu noul antrenor. Potrivit presei internaţionale, preşedintele Joan Laporta i-a oferit fostului mijlocaş un contract valabil până la 30 iunie 2024.

Xavi va debuta pe bancă la data de 20 noiembrie, într-o partidă de pe teren propriu în La Liga, cu rivala din oraş, Espanyol. 

Ca fotbalist, Xavi a strâns 865 de meciuri, 109 goluri şi 213 pase de gol la Barcelona cu care a câştigat 27 de trofee!

Apoi, la Al-Sadd, în prima sa experienţă ca antrenor, spaniolul a adunat şapte trofee în 91 de partide: 62 de victorii, 13 remize, 16 înfrângeri.

Vă mulţumesc foarte mult. Încerc să rămân calm, dar sunt foarte emoţionat. Momentul acesta îmi provoacă piele de găină. Barcelona e cel mai bun club din lume, avem multă de muncă. Barcelona nu-şi poate permite să facă egaluri sau să piardă, trebuie să câştigăm toate meciurile. Visca Barca. Visca Catalunia Xavi Hernandez antrenor Barcelona  

VEZI PREZENTAREA LUI XAVI LA BARCELONA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite