Imagini şocante din Australia: Jucătoarele de tenis, carantinate în camere cu şoareci VIDEO

Imagini şocante din Australia: Jucătoarele de tenis, carantinate în camere cu şoareci VIDEO

Yulia Putintseva trăieşte un coşmar la Melbourne

Australian Open 2021 va începe peste trei săptămâni, dar organizatorii primului Grand Slam al anului au dat-o deja în bară, în cel mai jenant mod posibil.

Un fiasco! Doar aşa se poate cataloga deplasarea celor 23 de jucătoare aflate la bordul avionului care le-a adus de la Abu Dhabi la Melbourne.
 
Pe lângă faptul că, la aterizare, a fost depistată o persoană infectată cu noul coronavirus în rândul echipajului, şi condiţiile de cazare sunt de neimaginat, la Melbourne. Ceea ce reiese din postarea lui Putintseva (28 WTA). Yulia a fost cazată într-o cameră cu şoareci! Şi chiar dacă a solicitat să fie mutată într-o altă cameră, de preferat, una fără şoareci, nimeni n-a venit în ajutorul ei, timp de două ore.
 
Iată imaginile postate de Yulia Putintseva pe Twitter:
La fel de revoltată, precum Sorana
 
Yulia Putintseva, la fel ca şi Sorana Cîrstea, a avut ghinionul de a ajunge la Melbourne, la bordul avionului în care s-a aflat şi o persoană bolnavă de COVID-19.  
 
Drept urmare, toţi cei 64 de pasageri, printre care 23 de sportive, vor petrece următoarele 14 zile în izolare, în camerele lor. Pentru jucătoare, această e o veste cu adevărat cruntă, în condţiile în care nu vor avea nici măcar dreptul de a se antrena, în următoarele două săptămâni.
 
 
„Ceea ce nu înţeleg e de ce nu ne-a spus nimeni înainte că, dacă va fi găsită o persoană cu test pozitiv la bordul avionului, toţi pasagerii vor fi plasaţi în izolare. Dacă ştiam acest lucru, aş fi gândit de două ori, înainte să vin aici“, a scris sportiva din Kazahstan pe Twitter.
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările