Imagini scandaloase: Ce s-a văzut în meciul FCSB - UTA. Reacţia comentatorului spune totul VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, probabil, a râs cu lacrimi după ce a văzut ce penalty-uri a primit FCSB
Gigi Becali, probabil, a râs cu lacrimi după ce a văzut ce penalty-uri a primit FCSB

La aproape şase ani după ce sistemul de arbitraj video (VAR) a fost implementat la nivel european, ajungând, între timp, şi în ţări precum Egipt, Thailanda sau Maroc, fotbalul românesc continuă să trăiască în „Epoca de piatră“ din acest punct de vedere.

În România, arbitrii sunt, în continuare, expuşi greşelilor pentru că, spre deosebire de colegii lor din multe ţări europene, nu beneficiază de ajutorul sistemului video pentru a fi feriţi de greşeli mari, atunci când iau decizii importante.

Un alt exemplu, în acest sens, s-a văzut, duminică seară, în partida FCSB - UTA (2-1). A fost, pe scurt, o viciere grosolană de rezultat pentru că ambele penalty-uri acordate de centralul Marian Barbu (33 de ani), pur şi simplu, au fost inventate! Şi atenţie: ambele au fost în favoarea roş-albaştrilor, transformate de Florin Tănase, în minutele 22 şi 81.

CITEŞTE ŞI:

Strigător la cer: Ce a putut să zică Gigi Becali după modul scandalos în care a câştigat FCSB

La prima fază, căderea lui Octavian Popescu a fost atât de teatrală, încât până şi comentatorul Telekom Sport, Emil Grădinescu, a spus că n-a fost penalty, după ce a văzut reluarea fazei. 

VEZI REACŢIA COMENTATORULUI TELEKOM SPORT

Iar a doua lovitură de pedeapsă dictată pentru FCSB a fost şi mai revoltătoare! Pentru că, după cum a arătat captura Digi Sport (foto, jos), mingea ieşise în afara terenului, înainte de a fi centrată în careu de FCSB-istul Dumiter, în faza premergătoare penalty-ului:

Dumiter

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite