Imagini revoltătoare din Argentina: Ce s-a întâmplat lânga sicriul lui Maradona

Imagini revoltătoare din Argentina: Ce s-a întâmplat lânga sicriul lui Maradona

Fanii aproape că s-au călcat în picioare pentru a-şi lua rămas bun de la fostul mare fotbalist. Din păcate, au fost momente în care decenţa şi bunul simţ au fost şi ele călcate în picioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Argentina a declarat trei zile de doliu naţional după ce Diego Armando Maradona s-a stins la 60 de ani, îndurerând nu doar ţara în care s-a născut, ci toată planeta.
 
Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a fost dus la „Casa Rosada“ de la Buenos Aires, acolo unde fanii şi-au luat la revedere de la el. Doar că, din cauza îmbulzelii, la un moment dat, a fost nevoie ca forţele de ordine să folosească inclusiv gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe oameni. 
 
Şi n-a fost singurul moment în care s-au petrecut incidente regretabile. Au fost şi oameni, lipsiţi de decenţă, care s-au fotografiat lângă sicriul deschis al lui Maradona şi au postat imaginile pe Facebook, după cum se poate vedea mai jos:
 
 
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările